Talking Tom & Ben News

Talking Tom & Ben News mobil oyununda sevimli hayvanlar ile eğlenin.
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 72.12 MB
  • Sürüm 2.4.1
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Outfit7 Limited

Talking Tom & Ben News indir. Eğlence kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Bir çok oyuna konu olmayı başaran sevimli kedi Tom ve arkadaşı bu seferde Talking Tom & Ben News mobil oyunu ile karşımıza çıkıyor. Oyunda sevimli kedi ve arkadaşının macera dolu anları ile eğleneceksiniz. Android işletim sistemi bulunan akıllı cep telefonunuza ya da tabletinize indireceğiniz Talking Tom & Ben News mobil oyununda farklı bir dünyaya dahil olacaksınız. Son dakika haberlerini artık Tom ve arkadaşı sunacak. Bu kulağa oldukça çılgın geliyor. Konuşan Tom ve Konuşan Benn, en az TV haber spikerleri kadar konuşkan ve eğlendirici.

Akıllı cihazınızda bu sevimli hayvanlar ile eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Sıkıldığınız her an ya da stres atmak istediğiniz her an Konuşan Tom ve Konuşan Benn ile eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.Onlara TV stüdyolarında katılın, onlarla konuşun ve onların sırayla sizin dediklerinizi tekrar etmesini izleyin. Haberler artık sizin cümleleriniz doğrultusunda sunulacak. Ekranı dürtün ya da ekrana vurun ve onları sandalyelerinden düşürün. Onları yönlendirmek sizin hamleleriniz doğrultusunda olacaktır. Kendi videonuzu ya da fotoğrafınızı onların TV ekranına yerleştirerek haber bile oluşturabilirsiniz.

Kendi haberlerinizin sunulmasını isterseniz bunu sağlayabilirsiniz. Son dakika haberleri artık çok daha eğlenceli karakterler tarafından sunuluyor. Oyunu oynamak için belirli bir yaşta olmanıza gerek yok, her yaştan oyuncunun keyif alarak vakit geçireceği bir oyun deneyimi sunar. Haberleri yaratarak yaratıcılığını ifade edebilir ya da ikisinin birbirine sataşmasını keyifle izleyebilirsiniz. Her iki durumda da bolca eğleneceksiniz. Tam uygulamayı şimdi edinerek tüm gülünç animasyonlara bakın. Her biri size farklı bir eğlence sunacaktır.

Aksiyonsuz bir deneyim sunan Talking Tom & Ben News mobil oyunu eğlenceli anlar yaşamanız amacıyla geliştirilmiştir. Üstelik oyunun kontrol sistemi de oldukça kaliteli bir şekilde dizayn edilmiştir. Tom ve Benn’le konuşarak onların haber sunmasını seyredebilirsiniz. Söylediğiniz şeyi sırayla tekrarladıklarını görün. Siz ne derseniz Tom onlar ile hareket edecek. Adeta sizin kuklanız gibi düşünebilirsiniz. Sizin yönlendirmeniz doğrultusunda onların birbirleriyle etkileşime geçmesini izleyerek eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Birbirlerine gülünç biçimde sataşırlar ve bu sizi oldukça eğlendirir. Haberleri birlikte yaratacaksınız. Kendi videonuzu ya da fotoğrafınızı yükleyin. Artık TV'de sizin haberleriniz yayınlanacak.

Bunun yanı sıra aynı zamanda Talking Tom & Ben News mobil oyunu içerisinde çekeceğiniz videoları arkadaşlarınıza göndererek onların da eğlenmesini sağlayabilirsiniz. Uygulamanın en kötü yanlarından biri de oyun esnasında sevimsiz reklamlar ile karşı karşıya olmanızdır. Maalesef bu durumu ortadan kaldırmak için oyun için satın alımlar yapmanız gerekiyor. Bu eğlence dolu oyun, piyasanın en önemli isimlerinden biri olan Outfit7 stüdyosu tarafından geliştirilmiştir. Sakin ve eğlence dolu anlar yaşamak için sizde bir çok oyuncu gibi Talking Tom & Ben News mobil oyununu akıllı cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Eğlence sizi bekliyor.


Talking Tom & Ben News indir